Sivut

13.8.2013

Katse kohti uutta ammattia

Olen harrastanut nyt 25-vuotta valokuvausta. Harrastamisen lisäksi olen käynyt kahdet valokuvauksen opinnot: Muurlan Opistossa 2-vuotisen valokuvauslinjan ja Hyvinkään taidekoulun valokuvauksen iltalinjan 1 vuotisen linjan. Nyt omista unelmista on vihdoin tullut totta, olen aloittamassa yritystoimintaa valokuvaajana ja jo kolmatta kertaa aloittelen harrastustoiminnasta työuraa.

Se mikä valokuvauksessa on parasta, tapoja ja tyylejä on erilaisia, eikä voi sanoa koskaan olevansa täysin valmis ja ettei valokuvaamisesta löytäisi aina jotain uutta. Nyt ehkä pyrin jatkossa esittämään tässä blogissa harrastustoiminnan kuvaa ja jatkan ammatillisen kuvakerronnan uudella sivustolla joka on suunnitteilla. Täällä voin samalla jatkaa itselleni tärkeitä visuaalisia aiheita ja samalla välillä myös "läträtä" kuvilla ilman kaupallista päämäärää tai motiivia.

Kuten jo aiemmin blogin kuvissa keskeisimpiä kuva-aiheita on ollut vesi. Jatkan tässä sitä jo tutuksi tullutta sarjaa, joka visuaalisesti on ehkä lähinnä omaa itseäni. Kolmen vuoden tiivis opiskelu ja yrityksen perustamisen paineet ovat näkyneet huomattavasti harvemmissa kuvissa aikaisempaan julkaisutahtiin nähden. Tässä pieni otos viikonlopun Ruokolahdella viettämästä mökkeilytuokiosta. Suomalainen luonto elokuussa on kauneimmillaan. Syyspuolen kosteuden aiheuttama kuulakkuus ja kontrastisuus ovat asioita mistä voi luonnon hiljaisuudessa vain nauttia.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat