Sivut

9.6.2013

Valmis

Voiko koskaan  sanoa, olen valmis valokuvaaja? Minulla on kuitenkin yksi elämänvaihe jäämässä taakse varsinaisena valokuvauksen opiskelijana. Kaksi vuotta Muurlan-opistossa 2011-2013 ja vuosi Hyvinkään taidekoulussa 2010-2011 ja 25 vuotta kestäneen harrastuksen tuoma tieto odottaa nyt vain käyttäjää . Nyt alkaa aika keskittyä siihen mielenkiintoisena ja monipuolisena haastavana työnä, jossa itse määrittelee, millaista kuvaa ja kuvakerrontaa aikoo jatkossa tehdä.

Monet ovat sanoneet, ettei työtä saisi pitää harrastuksena ja että sen suorittaminen veisi jotenkin sen lumon pois. Omalta kohdaltani en usko sen kuitenkaan mitenkään haittaavan, oman visuaalisen maailman laajentamiseksi voi olla tervettä pyrkiä jatkuvasti kokeilemaan jotain uutta, missä ei toisaalta ole kaupallisia paineita. Varmasti työkuvat ja oman harrastamisen kuvat kohtaavat ja leikkaavat toisiaan, mutta kokeilu ja harrastaminen ovat jatkuvan kehittymisen ehto.

Viimeinen tilaisuus näyttää osaamistaan opiskelun puitteissa alkaa nyt seuraavana viikonloppuna, jolloin Kiskon kivimakasiinissä alkaa näyttely Moods 15.6.-22.7.2013 Näyttely on Muurlan opiston valokuvalinjojen opiskelijanäyttely, jossa töitä on 19 eri esittäjältä.

Kesäisiä terveisiä Rantasalmesta:








1 kommentti:

  1. Siistejä kuvia. Vinkki: Laita vähän suurempia kuvia, niin tulevat vielä paremmin edukseen.

    VastaaPoista

Lukijat